Suunnittelualalla sekä konepajateollisuudessa kahdenkymmenen vuoden mittaisen työuran tehnyt Juha Mäyrä aloitti SFTecin teknologiajohtajana vuoden 2019 helmikuussa. Juha tuo mukanaan laajasti näkemystä johtamiseen, suunnitteluun sekä valmistukseen.

”Niin se aika vain juoksee kun on mukavaa. Nyt on kulunut pari kuukautta siitä kun siirryin SFTecille teknologiajohtajaksi vahvistamaan ennestään ammattitaitoista ja motivoitunutta tiimiä, eikä oo tarvinnut paljon käpyjä potkia.” toteaa Mäyrä.

Juha on ottanut uuden tehtävänsä innolla vastaan.

”Kuten oletinkin, on ollut hienoa olla mukana kehittämässä ModHeat tuoteperheen tulevaa entistä kyvykkäämpää sukupolvea. Sen lisäksi että saan olla kehittämässä uusia teknologioita eri teollisuuden alojen nykyisiin sekä tulevaisuuden tarpeisiin, saan olla osana sitä porukkaa joka haluaa oikeasti tehdä tästä maailmasta paremman paikan ympäristön kannalta.”

Mäyrä on työurallaan toiminut kasvuyrityksen johtotehtävissä. Näistä kokemuksista hän ammentaa eväitä myös SFTecin kasvuhaasteisiin.

”On tärkeää että yrityksellä on arvot ja strategia kohdallaan, jotta koko tiimin pelikirja ja pelin tavoitteet ovat selkeät. Kasvun avaimena toimii oikein asennoitunut tiimi, jota tukee hyvin voideltu koneisto ja tehokkaat työkalut.”

Yhteystiedot:

Teknologiajohtaja

Juha Mäyrä

+358 44 362 2557

juha.mayra(at)sftec.fi

Linkedinissä