EDUSTUKSET

Kivisammon Pohjois-Suomen edustus

Kivisampo Oy on vuonna 1961 perustettu  materiaalinkäsittelylaitteiden maahantuontiin ja jälleenmyyntiin, kivenmurskauskoneiden korjauksiin ja erilaisiin mobiilisovelluksiin erikoistunut konepaja. Kivisammon pääkonttori sijaitsee Kouvolassa, muut toimispisteet Tampereella ja Kiteellä. Kivisammon edustajana Pohjois-Suomessa toimii SFTec.

Kivisampo edustaa Suomessa lukuisia materiaalinkäsittelylaitteiden valmistajia.

Kivisammon edustajana Pohjois-Suomessa toimii SFTec Oy.

Yhteyshenkilö: Jani Isokääntä, puh: 050 409 0989, etunimi.sukunimi@kivisampo.fi

 

Kivisammon edustamat valmistajat

Terex Corporation valmistaa monenlaisia laitteita palvellen asiakkaitaan useilla eri toimialoilla, kuten esimerkiksi maanrakennus, puu- ja energia sekä louhinta- ja kaivosteollisuus

Screenpod suunnittelee ja valmistaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja kaikenlaiseen materiaalin käsittelyyn, erotteluun ja lajitteluun liittyen.

Edge Innovate suunnittelee ja valmistaa materiaalinkäsittelylaitteita kierrätys- ja maanrakennusteollisuuden tarpeisiin.

Backers on tähtiseulateknologian edelläkävijä. Backersin tähtiseuloilla seulot niin erilaisia mineraaleja kuin orgaanisia materiaaleja.

Weima on erikoistunut valmistamaan repijöitä sekä briketöintilaitteistoja muovin, puun, paperin,  metallin ja biomassan käsittelyyn.

Tomra on erikoistunut kehittyneisiin jätteiden ja metallien erottelujärjestelmiin.

Mogensen valmistaa korkealaatuisia materiaalin erottelu- ja lajittelujärjestelmiä.