Erikoisratkaisut

Ssab LD ugnar

ModHeat-kuivain uudenlainen menetelmä tehokkaampaan kuivaukseen.

ModHeat -kuivain on todennetusti toimiva ratkaisu monille materiaalille kuten lietteille, viljalle ja hakkeelle. Kuivaimemme on soveltuva myös haastaville materiaaleille, joiden kuivaaminen perinteisillä menetelmillä on vaikeaa. Mikäli teillä on kuivaustarvetta, olemme kiinnostuneita testaamaan Modheat-kuivaintamme teidän materiaalillenne. Etsimme jatkuvasti uusia sovelluskohteita kuivaimellemme.
Uusi innovatiivinen jatkuvatoiminen ModHeat-kuivain koostuu samanlaisista päällekkäin olevista moduuleista. Tämä rakenne mahdollistavat vaivattoman kapasiteetin lisäyksen tarpeesi mukaan. Jokaisessa moduulissa on lavat, jotka kuljettavat materiaalia kuivaimen sisällä sekoittaen samalla kuivattavaa materiaalia taaten tasalaatuisen kuivaustuloksen. Nyt on saatavilla myös liikuteltava kuivain.
Kuuma ilma kulkee vastavirtaan materiaalin kanssa moduuleissa. Automaation avulla voidaan säätää ilmanvirtausta ja lapojen liikenopeutta taaten näin oikean halutun laadun kuivattavalle materiaalille. ModHeat on rakenteeltaan yksinkertainen eli huolto- ja käyttöystävällinen, mutta kuitenkin tehokas.

 

SONY DSC

ModHeat-kuivaimen konttiversio MHC12

ModHeat –kuivaimen edut:

  • Modulaarinen rakenne mahdollistaa kuivauskapasiteetin lisäämisen vaivattomasti tarpeittesi mukaan.
  • Laitteiston pinta-alan tarve minimaalinen
  • Modulaarinen rakenne ja laitteiston rungon pysyminen paikallaan mahdollistaa kuuman ilman poiston ja lisäpuhalluksen tuonnin tarpeen mukaan samoin kuin tarkan mittauksen kuivaimen eri osissa. Näin ollen kuivaimen säädettävyys on helppoa.
  • Täysin automatisoitu
  • Yksinkertainen rakenne takaa huolto- ja käyttöystävällisyyden
  • Materiaalin sekoittuminen matkan varrella takaa tasaisen laadun
  • Sama kuivain soveltuu usealle materiaalille

ModHeat modulit

ModHeat-kuivain koostuu identtisistä moduuleista