Edustukset

KIVISAMPO KÄYNTIKORTTI - 250Kivisampo Oy on vuonna 1961 perustettu  materiaalinkäsittelylaitteiden maahantuontiin ja jälleenmyyntiin, kivenmurskauskoneiden korjauksiin ja erilaisiin mobiilisovelluksiin erikoistunut konepaja. Kivisammon pääkonttori sijaitsee Kouvolassa, muut toimispisteet Tampereella ja Kiteellä. Kivisammon edustajana Pohjois-Suomessa toimii SFTec.

Kivisampo edustaa Suomessa lukuisia materiaalinkäsittelylaitteiden valmistajia.

Kivisammon edustajana Pohjois-Suomessa toimii SFTec Oy. Yhteyshenkilöt : Jani Isokääntä (murskaimet) puh: 050 409 0989, Antti Savolainen (muut) puh: 040 641 1114 ja Pekka Ylitalo (muut) puh: 040 823 7313, sähköposti: etunimi.sukunimi@kivisampo.fi

Terex-Logo 250

Terex Corporation valmistaa monenlaisia laitteita palvellen asiakkaitaan useilla eri toimialoilla, kuten esimerkiksi maanrakennus, puu- ja energia sekä louhinta- ja kaivosteollisuus

Backers

Backers on tähtiseulateknologian edelläkävijä. Backersin tähtiseuloilla seulot niin erilaisia mineraaleja kuin orgaanisia materiaaleja.

 
Westeria simple

 Westeria suunnittelee ja valmistaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja kaikenlaiseen materiaalin käsittelyyn, erotteluun ja lajitteluun liittyen.

Edge

Edge Innovate suunnittelee ja valmistaa materiaalinkäsittelylaitteita kierrätys- ja maanrakennusteollisuuden tarpeisiin.

Weima - 200

Weima on erikoistunut valmistamaan repijöitä sekä briketöintilaitteistoja muovin, puun, paperin,  metallin ja biomassan käsittelyyn.

 

Tomra

Tomra on erikoistunut kehittyneisiin jätteiden ja metallien erottelujärjestelmiin.

Atlas

Atlas valmistaa laadukkaita ja järeitä laitteita materiaalinkäsittelyyn ja maanrakennukseen.

 

Mogensen

Mogensen valmistaa korkealaatuisia materiaalin erottelu- ja lajittelujärjestelmiä.